HTML

KONCERTEK

április 25.

Túrkeve (info: nimfea.hu)

április 28.

Nyíregyházi Főiskola, FŐHE NYFHöt)

május 1.

Nyíregyháza, Mustár Ház (16:00)

május 10.

Budapest,Pálinkafesztivál, Városháza park (18:00)

május 23.

Debrecen, Főtér

június 26.

Kiskunfélegyháza, ROCKTÁR

július 23.

Debrecen, Campus Fesztivál, Debrecen Színpad Campus Fesztivál)

július 25.

Panyola, IV. Határmenti Világzenei Fesztivál

augusztus 15.

Hajdúböszörmény Csík zenekarral

augusztus 19.

Keszthely

augusztus 22.

Nyírbátor, AZFESZT

Folk Error

A Folk Error szittya rakkenróll banda szénmegadurva közvetlen blogja

Látogassatok el az óffisiöl honlapunkra is, ahol egyéb infók, képek, vendégkönyv, zene, stb található.
folk error honlap



Nekünk honlapot csinál:
rk design - honlapkészítés, weblapkészítés, webdesign debrecen - Folk Error
RKdesign


Szavazz! Kattints!

Rovatok

Folk Error - muzsika

Október körül kijön az új vagyis az első rendes cd, addig is hallgasd a régi jó kis zenéket!
A zene indításához kattints a lejátszás gombra / gyk.: jobbra sima nyíl:)

INTERAKTÍV CUCC

FELHÍVÁS
Küldjetek be ti is blogbejegyzéseket /de hülye szó ez/ a fellépéseinkről, ahogy ti láttátok, vagy amit nektek jelentett az adott alkalom. Mellékelhettek fotókat is hozzá. És mi pedig megköszönjük:) És persze publikáljuk! A legszorgalmasabbak jutalma természetesen nem fog elmaradni;)
A cím ahova küldhetitek:
info kukac folkerror pont hu

Rovatok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Címkék

4 (1) 4fordance (6) a38 (1) album (3) árock (1) azfeszt (7) balaton (1) balatonsound (1) bandland (2) beshodrom (2) buli (3) bürkös (3) campus (3) cigány (1) csillag (2) dance (1) debrecen (5) dezsőházi (1) el (1) életjel (3) error (18) eső (1) esztergom (1) ethnokol (1) farsang (1) fesztivál (4) folk (19) for (1) fotó (1) fruzsi (1) ganxsta (1) graszt (4) hegyalja (1) héjjegykettő (1) indulj (1) jobboldal (1) karnevál (1) kép (2) képek (2) klub (3) könczei (1) krippa (1) mittomén (1) montázs (2) muzsika (4) nadara (1) nyíregyháza (4) pálinka (5) panyola (5) parno (4) paula (1) pucageri (2) rákoskert (1) reflektor (1) riport (4) rtl (3) savaria (1) sheket (1) sopron (1) studio (5) szavazás (3) szeged (1) székesfehérvár (1) sziget (1) szin (1) szombathely (1) születik (2) tankcsapda (1) tls (3) toma (2) üdvözlet (1) újságcikk (3) videó (6) voltfesztivál (1) zene (2) Címkefelhő

2009.01.26. 15:52 Pumpkin Jack

jó hosszú héétvéégeee

Üdv megint!

Eddig ritka volt a bejegyzés, most hirtelen kettő is:) Csak nehogy túlpörögjük.

Szeretnék beszámolni a legutóbbi nagyon nagyon zsír 7végénkről, ami nem volt gyenge túra asszem.

Kezdjük az elején!

2009. január 15. Próba Debrecenben

folk error próba debrecen

/jó hangulatú kis próba e/

Na szóval. Azon ritka alkalmak egyike volt, amikor sikerült teljes(!!!) zenekari létszámmal próbálni, mert mint tudjuk, ez ennyi embernél elég nehéz. De mi most megoldottuk, juhhhééé, mostmán tuti befutók vagyunk:) A próbán megjelent még Puca Geri is, ami szintén nagyon zsír, mert aztán ment is vissza spanyolba Paulához narancsot szedni. De nemsokára már végez. Egy két év:D Meg ott volt Barni is, aki csinált fotókat nekünk, miután befejezte a Herripottert.

És ami a legfontosabb, Balázs barátunk ellenben Pucával, lediplomázott aznap, úgyhogy ez a rendhagyó próba ünneplésnek is készült, meghát rá kellett pörögni a hétvégi koncikra is.

Folk Error - Balázs a diplomás

/a friss diplomásunk - Balázs/

Lezúztunk minden dalt, fogyott egy kevés alkoholmentes (...:D) ital. Jókat beszélgettünk a fiúkkal-lányokkal, és még divatolásra is jutott idő:

folk error bunda peti gitár

 

/bundi után szabadon/

 

/megjegyzés: óóó faszom a mentés gombot is használni kéne, beírtam vagy egy oldalnyit, erre véletlenül rossz gombra kattintottam. Úgyhogy később innen folytatom a bejegyzést/

Na, rászántam magam, folytatom.

Ott jártunk hogy a próba igen sikeresen és jó hangulatban lezajlott, ami után elindultunk a Kikötő nevű teázóba. Fogyasztottunk még ezt azt, jó sokáig, jó volt. Aztán hazafele a hóesésben kicsit megtévedtünk. Tuti a hideg miatt volt, hogy két méterről se találtam el senkit hógolyóval:)

Nálam aludt Kapca, meg Züzü meg Lacika is. Sok jó ember jó kis helyen is elfér.

Másnap.... Péntek

Délelőtt a többiek elhúztak előre Pestre, én rendberaktam a konyhát, mert a hajnali hagymás-tormás-erőspistás-mindenes kenyér majszolás után a konyha úgy nézett ki, mintha atomtámadás érte volna:)

Majd jött Levi 1 körül, elmentünk a próbaterembe bepakolni. Kis létszámú különítményünk /Tamás, Levi, Balázs, Attis meg én/ elindult Pestre, merhogy ott volt az aznap esti csúcsparti. Az útról sok érdekeset nemtok írni, mivel végigaludtuk.

Az A38ra megérkezve becuccoltunk, már hangolt a Zdob si Zdub, hót atom zsír volt, és még spanoltunk is velük külföldi nyelven. Ideadták a cuccaikat, hogy játszunk nyugodtan azokon, jófejek. Bár a hajó bérelte a cuccokat:D Viszont végre igen jó minőségű kis cumón nyomtam. Asszem akarok venni egy VOX-ot, csak ahhoz el kell adnunk vagy 6000-et a nem létező lemezünkből:)

folk error a38 budapest

/terepszemle a hájón/

Megdumáltuk a Zdob gitáros gyerekkel, hogy ugyanoda állítsam vissza az erősítőt, ahol ő hagyta. Néztem hogy mire gondol, majd megmutatta hogy minden kapcsoló középre van állítva:D Na, gondoltam ezt legalább még én is tudom reprodukálni.

Ótán jött a mi beállásunk, szokás szerint sok idő. Mire hozzányúlhattam a gitárhoz és kipróbálhattam a VOXot, eltelt vagy félóra. Dehát ez van, előbb a többiek. Biztos a keverőn előkelőbb helyen szerepelnek:D Vagy csak engem nem kell annyira széthangosítani lévén nem akusztikus produkálok.

Beállás kilőve, mindenki zsírul hallja magát, irány a VIP büfé, ahun is a szokásos A38karszalagkafetériánkat leihatjuk sör formájában mondjuk:)

Megjelent Andor is, Attissal jól eldumáltak, majd jött Kapca apcája, jófej, hozott sütit a zenekarnak:) Köszönjük!

 folk error csoportkép a hajón

/szittyabanda a VIP büfében/

Koncert kezd, népzeneblokk indul, majd abból egyből Skatarzis jön. Nekünk úgy tűnt, tetszik az igen szép számú közönségnek, taps legyen ezerrel. Mozgásba kicsit passzívak voltak, de a Zdob si Zdubon megmutatták, hogy lehet máshogy is:)

Becsülettel végignyomtuk, zenéltünk több mint egy órát, minden "híres" és nem híres sláger elhangzott, majd színpadról le, büfébe be, könyököt ki, egy sörcsit be:) Meg még egyet.

folk error koncert a38 budapest

/folk kavalkád an sztédzs/

Aztán megnéztük a Kaszap szerint macedón zenekart. Hát atom durva folk metál punk ez a Z.s.Z. Komolyan mondom, kimentünk tóálettre, és remegett a hajó a talpunk alatt. Közbe jól eldumálgattunk az ismerősökkel, rokonokkal, meg ismeretlenekkel is, akik szép számmal jöttek oda gratulálni, cd-t venni:)

Két kedvenc történet:

Jön oda egy ember, venni akart cd-t. Mondom most épp nincs, az új meg még nincs kész. Azt mondta nem érdekli, neki kell. Mondom nem tudjuk kifizetni, amíg nincs valami finanszírozásképes kiadó. Erre kérdezi hogy na hova utaljon támogatást:) Úgy legyen:)

Másik:

Középkorú kolléga jön oda, mikor pakolunk be a buszba, mondja hogy zsír volt, neki bejön az ilyen, de amúgy hallotta hogy mi mi mindent loptunk. Nótákat, népdalokat, operetteket... Mondom persze, lopunk ahogy tudunk /bár jól lopni is tudni kell:D:D/ de szerintem az opera az azért túlzás, az nem volt. Ő ragaszkodott hozzá, hogy felismerte. Hát mondtam én csinálom sokszor a zenét, nemigen raktam bele operát. Mondta hogy ő akkor is, de nem is lényeg, a fontos hogy jövöhéten megy Bartók estre, de ez is nagyon adta neki:) Köszönjük!

 Bepakolás kész, sör az útra, irány Panyola!

Rövid időn belül 62 pisiszünet, ezért sörözésből visszább, mielőtt Levióza soförként beájul:) Azért a biztonság kedvéért szóval tartottuk egy egy sörrel a kezünkben Panyoláig!

Szombat reggel, Panyola...

Hát nagy nehezen befutottunk reggel 6-ra Panyolára, ahol is minket disznóvágással vártak. Volna... Ha le nem késsük:) Nagy nehezen megtaláltuk a helyszínt, de onnan már épp vonszolták el a véres metálos hóban fekvő áldozati malacot.

No mindegy, keressük meg a szállást. Panyola Pít próbáljuk hívni, még alszik. Akkor mit tegyünk... Kocsma próba. Ajtó bezártnak tűnik, de megjelenik egy aranyos szőke lány, mondja jöjjünk nyugodtan:) Na mi mentünk is, nem kellett kétszer mondani.

folk error pultosa, Enikő:)

/Enikő, a kocsmába invitátor:) - forrás: kooocsi.blogol.hu/

Bennt megismerkedtünk Enikővel, aki kedvesen fogadta kissé fáradt, kissé ittas társaságunkat, végighallgatta hülyeségeinket, cserébe egy rögtönzött igényes legényessel megleptük:) Miután ez megvolt, elmentünk Bélához, aki a szállást adta. Utólag is mégegyszer nagy köszi neki. Ott megkínáltak minket jófajta panyolaival is, amit mindenki örömmel fogadott a korai óra ellenére is:) Én bevallom, megküzdöttem vele, kis szervezetem már nem akarta befogadni, de csak nem hagytam eltünni a friss hóban:D:D:D

Még egy kicsit visszanéztünk a kocsmába, majd dél körül egy kis alvás. Este 6 fele irány a közösségi ház, ott lesz a koncert. Toma már ott van, hangcucc már belőve,lehet pakolni. Azért még átugrunk kicsit Enikőhöz még egy Bambira:)

folk error dezsőházi fasthend tamás

/3 nap - 3 kép csak úgy Tomiról:)/

 Kezdődött a banzáj. Fellépett a híres PANYOLAI PENGETŐSÖK, sokadszor láttuk őket már, régi ismerősként üdvözöltük a csapatot. Főleg Kareszt. Aki sajnos már nem a citera mögül, hanem a pult mellől köszöntött minket, mivel már nem pengetős:( Sebaj, jó volt látni:)

Majd következett a koncert. Szokás szerint Panyolán mindig istenkirály a hangulat, mindegy hányan vagyunk, mindegy hány néző van, mindegy milyen idő, mindig jó. Biztos van valami ott a levegőben... Pl elixír:D

panyola folk error live

/Panyola lájv - hol járunk áufff:)/

Szépen lejátszottuk az összes létező aktuálisan tudott számot, dalt. Koncert közepén volt egy beszéd meg vers is, amit "kívülállók" követtek el, de jól szórakoztunk:) Polgármester úr is szólt néhány kedves szót az egybegyűltekhez. Majd folytattuk a zúzást tovább. Kicsit elengedtük magunkat a sok stressz meg próba meg válság meg munkanélküliség meg kifogyott sörösüveg után, így aztán azt kell mondjam, kötetlen és emelkedett, sőt művészi szórakozást nyújtottunk. hihihihi. Na jó, széthőbörgés volt a színpadon is és a közönségben is.

folk error panyola pörgés

/közönség pörgés/

Még folytatom:)

...

 

3 komment

Címkék: folk klub pálinka debrecen a38 error panyola pucageri


A bejegyzés trackback címe:

https://folkerror.blog.hu/api/trackback/id/tr25903705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HegeDzsoni 2009.01.29. 18:54:02

Nem voltak túl aktívak a hajón az emberek, pedig szerintem simán túlszárnyaltátok a Z.s.Z.-ot.

kotyeroo 2009.01.29. 21:10:28

remek kis beszámoló mosolyra állt a szám olvasás közben!:) zsírzsíííír.
jó ez a zenekarosdi-lét, tetszik nagyon! mindig is bántam, hogy nem tudok zenélni sem énekelni sem táncolni... :)

Köcsi 2009.02.05. 12:29:19

Legyé ród:D De lehet hogy egy külön csapos is elférne a banda mellé...
süti beállítások módosítása